Öğrencimizin  İstiklal Marşı Ezberleme Başarısı, Öğretmeni Şeyda  Gürek Tarafından Özel Hediye ile Onurlandırıldı.

Öğrencimizin İstiklal Marşı Ezberleme Başarısı, Öğretmeni Şeyda Gürek Tarafından Özel Hediye ile Onurlandırıldı.

Bugün okulumuzda özel bir kutlama yaşandı. Değerli öğretmenimiz Şeyda GÜREK, İstiklal Marşı'nı ezberleyen başarılı öğrencimiz Yusra TAŞA'na takdirini göstermek için güzel bir hediye takdim etti. Bu özel an, hem öğrencimizin bu önemli başarısını kutlamak hem de onun çalışmalarını teşvik etmek için düzenlendi.

Şeyda Hoca'nın bu jesti, öğrencimizin gösterdiği çaba ve azmi simgeliyor ve okulumuzdaki diğer öğrencilere de ilham veriyor. İstiklal Marşı'nı ezberleyerek milli değerlerimize olan saygısını gösteren Yusra TAŞA, aldığı bu özel hediye ile onore edildi.

Okulumuz, öğrencilerimizin her türlü akademik ve kişisel başarısını desteklemeye ve ödüllendirmeye devam edecektir. Yusra TAŞA'nın bu başarısı, tüm öğrencilerimize örnek teşkil ediyor.

Tebrikler Yusra TAŞA Sizin ve tüm öğrencilerimizin başarıları bizim için büyük bir gurur kaynağı.

ŞAMLAR İLKOKULU

31.12.2023 70

Okul topluluğumuzun değerli üyeleri,

Bugün sizlerle, okulumuzun parlak yıldızlarından birinin, Yusra TAŞA'nin, İstiklal Marşı'nı başarıyla ezberlemiş olduğunu paylaşmak istiyoruz. Bu başarısı, öğrencimizin sadece hafıza gücünü değil, aynı zamanda milli değerlerimize olan bağlılığını ve saygısını da yansıtıyor.

İstiklal Marşı, tarihimizde önemli bir yere sahip olup, milli mücadelenin ruhunu ve ülkemizin bağımsızlık tutkusunu sembolize eder. Yusra TAŞA, bu marşı ezberleyerek hem tarihimize saygı göstermiş hem de geleceğimizin aydınlık olacağının bir işaretini vermiştir.

Okulumuzun bu tür başarıları teşvik etmesi ve kutlaması, öğrencilerimizi sadece akademik başarılar için değil, aynı zamanda milli ve kültürel değerlerimizi benimsemeleri için de teşvik eder. Yusra TAŞA'nin bu başarısı, onun ve tüm öğrencilerimizin eğitim yolculuğundaki azim ve kararlılığının bir örneğidir.

Bu vesileyle, Yusra TAŞA'ni tebrik ediyor, gelecekteki çalışmalarında aynı azim ve başarıyı göstermesini diliyoruz. Ayrıca, tüm öğrencilerimize ilham vermesi için bu başarı hikayesini paylaşıyoruz.

Eğitim yolculuğunuzda her adımda sizinle birlikte olduğumuzu unutmayın. Başarılarınız, okulumuzun gururu ve geleceğimizin umudu.

Saygılarımızla,

ŞAMLAR İLKOKULU