Okulumuzda Coşkulu 18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlaması: Oratoryo ve Müzik Korosu Performansları

23.03.2024 57

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümü, okulumuzda büyük bir coşku ve gurur ile kutlandı. Öğrencilerimiz, özel olarak hazırlanan oratoryo ve müzik korosu performanslarıyla bu anlamlı günü unutulmaz kıldılar.

Bugün, okulumuzun konferans salonunda gerçekleşen etkinlikte, öğrencilerimiz Çanakkale Zaferi'nin kahramanlık dolu öykülerini anlatan bir oratoryo sunumu sergilediler. Oratoryo, öğrencilerin sahne performansları ve duygusal anlatımıyla izleyicilere büyük etki bıraktı.

Ayrıca, okulumuzun müzik korosu da Çanakkale şehitleri için hazırlanan özel parçaları seslendirdi. Öğrencilerin muhteşem sesleri ve duygu dolu yorumları, salonu dolduran izleyicileri duygulandırdı ve alkışlarla karşılandı.

Okul Müdürü İsa Taşbaşı, etkinlikle ilgili olarak şunları söyledi: "Bugün, Çanakkale Zaferi'nin kahramanlarını ve şehitlerimizi bir kez daha anmak ve hatırlamak için bir araya geldik. Öğrencilerimizin sergilediği muhteşem performanslarla bu anlamlı günü kutlamak bizim için ayrı bir gurur kaynağı. Çanakkale ruhunu ve milli birliğimizi her zaman canlı tutmak en büyük görevimizdir."

Öğrenciler, bu özel etkinlikle tarihi bir olayı anlamak ve milli değerlerimize sahip çıkmak adına büyük bir fırsat yakaladılar. Çanakkale Zaferi'nin önemi ve şehitlerimizin anısını yaşatmak için düzenlenen bu etkinlik, öğrencilerimizin milli bilinçlerini güçlendirmeye ve tarihi olaylara olan ilgilerini artırmaya yönelik önemli bir adımdı.

23-03-202423-03-202423-03-2024