Okulumuzda Dijital Sergi: 18 Mart Çanakkale Zaferi Anısına Özel Sergi

23.03.2024 39

**"Okulumuzda Dijital Sergi: 18 Mart Çanakkale Zaferi Anısına Özel Sergi"**

Okulumuz, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümünü anmak ve anlamak için dijital panoda özel bir sergi düzenledi. Öğrencilerimiz, bu dijital sergi aracılığıyla Çanakkale Zaferi'nin önemini ve kahramanlık öykülerini daha yakından keşfetme fırsatı buldular.

Sergide, Çanakkale Zaferi'nin tarihi arka planı, stratejik önemi ve kahramanlık hikayeleri interaktif ve görsel olarak sunuldu. Öğrenciler, dijital panoda yer alan fotoğraf ve belgelerle Çanakkale Savaşı'nın çetin şartlarını, askerlerin fedakarlıklarını ve zaferin kazanılmasındaki önemli aşamaları keşfettiler.

Okul Müdürü İsa Taşbaşı , sergi hakkında şunları söyledi: "Dijital panoda düzenlediğimiz Çanakkale Zaferi sergisi, öğrencilerimizin tarihi olaylara olan ilgisini artırmak ve milli değerlerimizi daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla oluşturuldu. Bu sergi, Çanakkale ruhunu ve kahramanlarımızın azim dolu öykülerini gelecek nesillere aktarma çabamızın bir parçasıdır."

Öğrenciler, dijital sergiyi büyük bir ilgiyle gezdiler ve Çanakkale Zaferi'nin anlamını daha derinlemesine kavradılar. Sergi, öğrencilerin tarihi olaylara ve milli mücadelelere olan ilgisini artırmak ve Çanakkale ruhunu canlı tutmak adına önemli bir adım oldu.

Sergiyi gezmek için link https://www.artsteps.com/view/65f896e94ae0d1beb3ad119d