Şamlar İlkokulu ve Ortaokulu'ndan 3. Geleneksel İftar Yemeği Buluşması

06.04.2024 30

Şamlar İlkokulu ve Ortaokulu, Ramazan ayının manevi atmosferini velileri, öğretmenleri ve öğrencileri ile birlikte paylaştı. Okulun bahçesinde düzenlenen 3. Geleneksel İftar Yemeği, topluluk içindeki birlik ve beraberliği pekiştirdi. İftar öncesi okul müdürü tarafından yapılan konuşmada, bu tür etkinliklerin önemi vurgulandı ve katılımcılara teşekkür edildi.

Yemeğe, okulun yanı sıra yerel yöneticiler, eğitimciler ve bölge halkı da geniş katılım gösterdi. Ayrıca, etkinlikte öğrenciler tarafından hazırlanan kültürel gösteriler ve Ramazan'a özgü etkinlikler yer aldı. Geleneksel Türk mutfağından lezzetlerin sunulduğu iftar sofrası, katılımcılara Ramazan'ın maneviyatını hissettirdi.

Etkinlik, farklı yaş gruplarından insanları bir araya getirerek toplumsal dayanışmayı güçlendirdi. Okul yönetimi, bu tür etkinliklerin gelecek yıllarda da devam edeceğini ve topluluk içindeki birlikteliği artırmanın önemine vurgu yaptı.

İftar yemeğinin ardından yapılan dualarla, birlikte geçirilen bu özel akşamın, katılımcılar arasında manevi bir bağ kurduğu hissedildi. Şamlar İlkokulu ve Ortaokulu'nun düzenlediği 3. Geleneksel İftar Yemeği, topluluk için unutulmaz bir deneyim oldu ve gelecek etkinlikler için heyecan yarattı. Video için tıklayınız.