Şamlar Ortaokulu, Başakşehir Gençlik Oyunları'nda Nefes Kesen Voleybol Mücadelesinde Zafer Kazandı!

25.04.2024 13

Şamlar Ortaokulu, Başakşehir Gençlik Oyunları'nda Heyecan Dolu Bir Voleybol Maçıyla Galibiyete Ulaştı!

Başakşehir Gençlik Oyunları'nda gerçekleşen voleybol karşılaşmasında, Şamlar Ortaokulu ile Şehit Haki Aras İmam Hatip Ortaokulu'nun mücadelesi nefes kesti. Üç set üzerinden oynanan maçta, Şamlar Ortaokulu rakibini 2-1 mağlup ederek önemli bir zafer elde etti.

Karşılaşmanın ilk seti, her iki takımın da kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Şamlar Ortaokulu, bu seti 25-22 kazanarak maça iyi bir başlangıç yaptı. İkinci sette ise durum tersine döndü ve Şehit Haki Aras İmam Hatip Ortaokulu seti alarak maçta eşitliği sağladı.

Maçın belirleyici olan üçüncü setinde, Şamlar Ortaokulu sahada üstünlüğünü gösterdi ve bu seti 15-11 kazanarak maçı galibiyetle tamamladı. Takımın koordineli oyunu ve kararlı tutumu, bu zorlu setin kazanılmasında büyük rol oynadı.

Bu galibiyetle birlikte Şamlar Ortaokulu, turnuvadaki yerini sağlamlaştırdı ve öğrenciler ile öğretmenler takımın bu başarısını büyük bir coşkuyla kutladı. Şamlar Ortaokulu'nun antrenörü, maç sonrasında yaptığı açıklamada, oyuncuların gösterdiği azim ve takım ruhundan ötürü büyük gurur duyduğunu ifade etti.

Şamlar Ortaokulu'nun turnuvadaki diğer maçları da büyük bir ilgiyle bekleniyor.