Son Oyun, Büyük Gurur: Şamlar Ortaokulu'nun Cesur Yürekleri Parlıyor

26.04.2024 45

Şamlar Ortaokulu, Başakşehir Gençlik Oyunları'nda Çeyrek Finalde Parladı!

Başakşehir Gençlik Oyunları'nda voleybol çeyrek finalinde yer alan Şamlar Ortaokulu, Aziz Sancar Ortaokulu ile karşılaştı. Maç sonucu olarak Aziz Sancar lehine sonuçlanmış olsa da, Şamlar Ortaokulu'nun oyuncuları gösterdikleri performansla herkesin beğenisini kazandı. Yıldız oyuncular Haticegül Toprak, Aysima Konuk, Hazal Kapçak, Hayrunisa Çakır, Azra Ece Akar, Sebile Gözler Süzer, Selma Türkan, Mümine Başak Tutum, Begüm Ravza Kara ve Tuana Kapçak, oyun boyunca sergiledikleri üstün çaba ve kararlılıkla öne çıktı.

Teknik direktörler Ahmet Hof ve Sefa Ar, oyuncularının bu çeyrek finalde sergilediği performanstan son derece memnun kaldıklarını belirtti. Bu maç, takımın yarışmadaki son karşılaşması olmasına rağmen, oyuncular sahadaki her anlarıyla takdir toplamayı başardı.

Okul yönetimi, oyunculara gösterdikleri üstün performans ve sporculuk ruhu için teşekkür etti. Bu mücadele, Şamlar Ortaokulu'nun disiplinli, yetenekli ve azimli bir takım olarak ne kadar parlak bir geleceğe sahip olduğunu gösterdi. Oyuncular, bu deneyimden aldıkları derslerle kişisel ve akademik hayatlarında da başarıya ulaşacaklarına inanılıyor.